Over mij

Pijn verlichting organische duurzame therapieën

Ik ben iemand die andere mensen bekrachtig om zichzelf te genezen

Bowen, MSTR, yoga technieken en rouw verwerking therapeut

In plaats van het gebruiken van de industrialiseerde geneeskunde en hulpverlening, die gebaseerd zijn op standaard modellen met een snelle resultaat, maar ook de bijbehorende bijwerkingen en risico’s, organische duurzame therapieën kunnen beter aansluiten bij de totale zieke beeld en bij de unieke cliënt. Deze organische therapieën zijn gebaseerd op de activatie van de zelf herstellende vermogen van het cliënt. Bowen, energetische handelingen, MSTR, yoga ontspanningstechnieken en oefeningen gebaseerd op eigen energie vergroting, rouw verwerking gebaseerd op de verbinding van de cliënt met de overledene zijn technieken, die de cliënt bekrachtigen om eigen heler te worden, eigen medium te zijn, op een eigen unieke manier.

Op deze manier mijn missie is om de industrialisering van de geneeskunde in balans te brengen met een aanpak op maat, die veel kracht geeft volgens een multifocus- perspectief.

Meer duurzame, organische technieken, gefocust op de innerlijke bron om te herstellen van ieder persoon kunnen meer balans brengen in de huidige standaard behandeltechnieken.

Neuroceptie, proprioceptie en interoceptie gebaseerd therapieën kunnen een nieuwe herstel paradigma ondersteunen, gebaseerd op duurzame, organische technieken, die de unieke herstel krachten van de mensen bekrachtigen.

Er is onderzoek gedaan dat interoceptie gecombineerd met yoga oefeningen kan bijdragen aan de herstel van de trauma’s, o.a. ook mogelijk voor de huiselijk geweld trauma’s. Proprioceptie met behulp van lichaam gerichte therapieën, zoals Bowen massage kunnen het lichaam en geest helpen om zelf het evenwicht of homeostase te vinden en opnieuw veilig te voelen. Onze lichaam met behulp van de zenuwstelsel heeft de kracht om zelf de evenwicht na een traumatische ervaring te kunnen vinden. Gebaseerd op de laatste onderzoeken kan neuroceptie helpen om de veiligheid te herstellen en ook de hechting in balans te brengen met behulp van lichamelijke gerichte handelingen uitgevoerd in een heel veilige omgeving.

Ik heb Bowtech en energetische therapieën geleerd en toegepast.  Ik heb heb ervaring met het bestrijden van chronische pijn, het ondersteunen van rouw en trauma’s verwerking.

Ik ben yoga docent gecertificeerd voor littekens behandeling volgens de MSTR methode.

MSTR website link