Contact pijnverlichting therapie

Ik ben betrokken bij goede doelen. Ik heb yoga workshops voor het Stichting Zijweg- vrouwen & kinderen met huiselijke geweld ervaringen gegeven. Ik heb als activiteiten begeleider met behulp van yoga voor Stichting DWRP- kinderen met meervoudige handicap als vrijwilliger geholpen. Op vrijwillige basis ben ik ook activiteiten begeleider voor dementeren ouderen bij Stichting Cordaan geweest.

Ik heb daardoor ervaring opgebouwd richting werken met kinderen, vrouwen en ouderen. Ik heb ook ervaring met Bowen voor dieren. Ik kan ook gratis behandelingen geven voor goede doelen. Het intakegesprek wordt sowieso gratis en vrijblijvend. In dit gesprek worden jouw klachten besproken en de beste behandel combinaties uitgekozen. De gemiddelde duur van een behandeling is 30 minuten.

Contact met mij is mogelijk via email: octavia@bowennederland.com. https://www.bowenvereniging.nl/therapeuten/https://www.bowenvereniging.nl/therapeuten/

Vergoeding door zorgverzekeraars Klachtgerichte therapeutische behandelingen worden vergoed door een aantal zorgverzekeraars. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging VGP en ingeschreven in het NIBIG register met AGB code.